HTML

Saját Őrült Világom,másnéven Blogom

Játék kritikák,lemez kritikák,első benyomások,mindenféle írás,blog és érdekességek,illetve saját hülyeségeim megosztására készült el ez a blog.

Friss topikok

Megesz minket a divat!

2012.04.26. 18:33 | Amateur_Pro | Szólj hozzá!

Tonight Alive,erről most mit mondjak?

Elég megnézni a borítót...Miért olyan,mintha vérrel írták volna fel a banda nevét?Erről mondjuk az jöhet le,hogy valamiféle hardcore banda,vagy hasonló,de nem.

Egy divat banda,aki úgy gondolta szerezz egy csajt,aki énekel + hozzáadnak egy kis pop punk stílust,az alt.rock-hoz.Hopp!

Nem ismerős ez?De!

Egyetlen egy számukat hallgattam meg,ez igaz,de hogy egyből lejött az egész,az biztos.Aki nagyon-nagyon őrült Paramore fan,annak biztos be fognak jönni,na persze csak addig,amíg a Paramore megnem jelentett egy újabb albumot.

Fáj,hogy már senki sem próbál olyasmire menni,mint például az egyediség.Pedig szerintem mindenki egyezik azzal,hogy az egy gyönyörű dolog,mégha mások később el is lopják,aki rákeress megtudja kik is voltak az elsők,akik azt csinálták.

A banda ártatlan pofijából gondolom,bár tudom,hogy a külső megtévesztő lehet,de vegyük úgy,hogy nem a pénzért csinálják (legnagyobb részt),hanem a hírnév miatt,és úgy is vehessük,mint egy tisztelgés a Paramore előtt.De ez édes kevés.A borító szerintem aranyos.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxgames.blog.hu/api/trackback/id/tr184475157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása