HTML

Saját Őrült Világom,másnéven Blogom

Játék kritikák,lemez kritikák,első benyomások,mindenféle írás,blog és érdekességek,illetve saját hülyeségeim megosztására készült el ez a blog.

Friss topikok

Nagy visszatérést jósolok

2012.04.25. 18:30 | Amateur_Pro | Szólj hozzá!

A legtöbb ember biztos ismeri őket,amennyiben az ember persze,ilyen fajta zenét hallgat.Ezért nem is húznám olyasmivel az időt,hogy bemutassam őket,inkább rátérek egyből a lényegre.

A tavaly előtti Life Starts Now habár nem fogyott rosszul,kevésbé mondható,hogy hozta azt a színvonalat,amit a srácoktól megszokhattunk.A legtöbb dal rajta elég egyszerű,vagy sláger.Ennyiből áll kb. az egész album.Ha ki kéne emelnem olyan számot,ami nem egyszerű,illetve nem sláger akkor abból csak egyet tudnék mondani az pedig a Bitter Taste.

Na,de mostmár tényleg térjünk a lényegre.Akik követik a bandát,konkrétabban olvasnak róluk híreket,azok már biztos tudják,hogy leszerződtek egy másik kiadóhoz mégpedig a RCA-hoz.Érdekes különben,hogy a legtöbben akik a Jive-ben voltak az RCA mennek át.Csak hogy még egy példát mondjak a BFMV is következő albumát a RCA gondozása alatt adja ki.Szóval a lényege ennek az írásnak,hogy szerintem egy jó albumot fognak összehozni a srácok,jobb lesz a studió,és az ott dolgozók,illetve a srácok alapból jók,csak megkell mutatniuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxgames.blog.hu/api/trackback/id/tr924473288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása