HTML

Saját Őrült Világom,másnéven Blogom

Játék kritikák,lemez kritikák,első benyomások,mindenféle írás,blog és érdekességek,illetve saját hülyeségeim megosztására készült el ez a blog.

Friss topikok

Alliance of Valiant Arms kritika

2012.04.10. 20:00 | Amateur_Pro | Szólj hozzá!

Nahát ez a név sem mond sokat sokaknak.Én sem ismertem volna meg soha talán,ha egy újabb barátom megnem mutatja ezt is.

Mostanábban megtalálnak engem a lopó játékok.Mert erre a játékra,már tényleg nem lehet azt mondani,hogy nem lopó.Ez egy Combat Arms kicsit megtuningolt grafikával.

Habár!Plusz pontok járnak ennek a játéknak,úgyanis egyrészt hozzáadtak még pár új játékmenetet a játékhoz,illetve másrészt meg ingyenes.Ugyebár az mégis csak fairebb,ha nem kell fizetnünk olyanért,ami alapból lopott.

Szóval,ez egy FPS egy jópár egyéni játékmenettel.Ezeket nem mondanám el,poénosak is vannak azért,másrészt meg nem játszottam még minden,de mindet tudom,hogy milyen.

Igazából ez sem egetrengető játék,de biztos lesz,akiknek megtetszik,akik már unják a folytonos mész oszt' lősz játékokat.De igazából a játékélmény gyorsan elszáll ennél a játéknál,lehet hogy csak nállam,de hát ez van. :D

Összeségében,egy FPS,ami nem a megszokott FPS vonalat követi,hanem új dolgokat próbál ki,amik mellesleg müködnek,szóval hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maxgames.blog.hu/api/trackback/id/tr734381621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása