HTML

Saját Őrült Világom,másnéven Blogom

Játék kritikák,lemez kritikák,első benyomások,mindenféle írás,blog és érdekességek,illetve saját hülyeségeim megosztására készült el ez a blog.

Friss topikok

Thousand Foot Krutch - The End Is Where We Begin lemezkritika

2012.04.22. 16:20 | Amateur_Pro | Szólj hozzá!

Kétlem,hogy sokan ismernék ezt a bandát,habár kiemelkedő sikerek egy kis részét sem érezték még,és a lemezek sem fogytak túl nagy számban,díjakat minden évben szépen nyertek.

Egy keresztény nu-metál,illetve alt.rock,hard rock és hasonlóak keverékét játsza a banda.

Ezen a lemezen azonban a srácok valami újat mutatnak mégis maradnak a régik,elég érdekes dolog ez,szerintem elég nehezen kivitelezhető,de nekik sikerült!

A lemezt különben körüljárja a jó öreg Rage Against Machine,illetve Breaking Benjamin is megszólal egy-egy számban.Illetve még az elöző lemezről is vissza köszönnek a dalok.

Megjegyezném már az elején,hogy a We Are egy gyönyörű kezdés.Ennél jobbat el sem tudnék képzelni.Szinte megjön az embernek a kedve az albumhoz.

Dalszövegek terén is fejlődtek a srácok,habár ez általában jellemző volt rájuk,itt kivételes képpen.Pozítivum még a változatos ének témák is,amíg csakis javítanak ezen az amúgy is király lemezen.

Nem kell félni attól,hogy egy világ vége típusú album ez a címe alapján,mert elég gyakoriak mostmár az olyanok,de ez nem az.

Habár egy kicsit irritáló a nem hívőknek,ez a folytonos : If we just believe,meg a hasonló dalszöveg,de ezt még eltűrtem.

A legjobb szám(szerintem) a Be Somebody egy tök egyszerűen összerakott darab,mégis varázslatos egy zene.

Ha még lazulni akarunk ott van még az All I Need To Know,és a So Far Gone.

Ha felpörögni ott a War of Change,I Get Wicked vagy a Down.

Ha csak egy kis kellemes hallgatnivalót akarunk ott a címadó dal a The End Is Where We Begin,vagy akár a Fly On The Wall,mellesleg ennek a számnak szerintem a legszebb,legjobb a szövege.

Egy szó,mint száz ezt az albumot azoknak még mindig nem ajánlom,akiknek eddig sem jött be a banda,de akik még nem hallotak róluk,adjonak nekik egy esélyt,mert tényleg jók a srácok.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxgames.blog.hu/api/trackback/id/tr754466699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása