HTML

Saját Őrült Világom,másnéven Blogom

Játék kritikák,lemez kritikák,első benyomások,mindenféle írás,blog és érdekességek,illetve saját hülyeségeim megosztására készült el ez a blog.

Friss topikok

Nu-metál kezdettől,napjainkig...

2012.05.05. 18:10 | Amateur_Pro | Szólj hozzá!

Akik ismerik a KoRn-t,azok biztos ismernek még nu-metál zenekart,hisz a srácok tényleg valami olyat teremtettek,amit (ahogy tették is) követtek a zenészek,továbbvitték.

Szépen mükődött az egész jöttek a KoRn albumok,mindenki örült,és aztán úgy 7,8 albumnál valami történt.

Valahogy mindenki pozítivan fogadta a stílust.Nem voltak ellenvetés,hogy a nu-metál a metál illetve valamilyen más stílusnak a megcsúfítása.Mégis...

Nézzük kik követték,vagy inkább vették fel a nu-metál stílust és indultak el,mint zenekar.

Ott van talán a legelső a Papa Roach.Bizonyára őket mindenki ismeri,de ha megkérdezné az ember valakitől,hogy mivan velük?

Senki sem tudná a választ...

Ők ott is hagyták a nu-metált kb. pont akkor mikor a KoRn is hanyatlani kezdett.

Pedig ottvan a világ legismertebb száma tőlük a Last Resort és még a Between Angels and Insects,vagy akár a Getting Away With Murder.

De!Áttértek valami dallamosabb,mainsteamesebb valamire,amiben egy valamit tesznek : gyártsák a slágereket.

A rajongó táborunk már jól megcsappant,de ez érthető is.

Nem azt mondom,hogy rossz zenét csinálnak,csak nagyon nem megkapó az amit csinálnak.

Na,de erről is megvan mindenkinek a saját véleménye.

A nu-metál nem túl neves,de mégis ismertebb képviselője  Ill Nino ők,akik egyből eszembe jutnak mostanság a nu-metálról.De már ők is levettek jócskán a színvonalból,így hát rájuk sem kiváncsi senki.Csinálnak évente 1-2 esetleg 3 slágert és ennyi.Byebye Ill Nino

Ami másik már neves képviselő a Linkin Park sem tudott kihozni valami újat ( gondolom én.)ebből a stílusból,úgyhogy simán váltottak és azóta is kiváncsiak rájuk az emberek.Habár tény,hogy ők is vesztettek rajongókat ez által.

Éééééss a nem régiben írt lemezkritika a Thousand Foot Krutch-ról,akik szerintem még mindig úgyanolyan jók,vagyis még jobbak,mint mikor elkezdték.Habár nincs annyi rajongójuk sem,mint a Papa Roach-nak vagy talán még,mint az Ill Nino-nak sem,akkor is jól nyomják.

Egy szó,mint száz, a nu-metál napjainkban már annyit ér,mint a PC játékok megvétele.

Nem sokat.Hisz már a Pc játékokat is pár kattintással le lehet tölteni,és már megy is.Nem kell kidobni pénzeket.A törvény miatt meg nem kell aggódni.Legalábbis remélem...

A bejegyzés trackback címe:

https://maxgames.blog.hu/api/trackback/id/tr114490393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása