HTML

Saját Őrült Világom,másnéven Blogom

Játék kritikák,lemez kritikák,első benyomások,mindenféle írás,blog és érdekességek,illetve saját hülyeségeim megosztására készült el ez a blog.

Friss topikok

Kingdoms of Amalur: Reckoning kritika?

2012.04.09. 20:19 | Amateur_Pro | Szólj hozzá!

 

A szörnyű név után (Kingdoms of Amalur : Reckoning) sokan megsem merik nézni a játékot,báris én ezt tettem,ha egy barátom rá nem vett volna,hogy próbáljam ki.Csodák csodájára egy újabb RPG egy újabb csapattól,vagyis kettő (38 Studios,és Big Huge Games),és egy ősrégi kiadó az Electronic Arts.Remélem a EA hamarosan megunja az új csapatok toborzását,illetve az RPG játékokat.Az elején még érdekes volt a dolog,gondolok itt a Dragon Age-re,illetve a Mass Effect is arra hajazz.De,hogy megint egy RPG.

Alapból a Bethesda Software hozta vissza az RPG-t régi romai közül,de aljas módon mindenki abból szeretne pénzt csinálni.

Tehát egy csomó negatívummal indítottam el a játékot,és hát...na,nézzük milyen is a játék.

Ez a játékot nagyon szépen le tudom írni milyen egy Dragon Age és egy Oblivion keveréke.

Ennél jobb hasonlatot nem is találhattam volna rá.

A történetet nem mondanám el,hisz jó hosszú lenne,illetve nem valami túl nagy szám.

Szóval nézzük a következőt : karakterek.

4 játható faj,3 kaszt,és sok-sok képesség,ahogy ez általában lenni szokott.

Na,már most elmondanám,hogy a készítők (remélem) nem azt a nagyon szép grafikát készítették el a játékhoz,hogy ne bírják sokan játszani. (hurááá!)

Habár nem az a szörnyen jó grafika,de azért elmegy,és hát nekem tetszett is,hogy nem agyontuningolt grafja volt,meg hát a gépem is örült neki.

Finoman szólva a játék lop.Nem kicsit...nagyon.

A fentebb említett két játékból természetesen.

Látványos harcok,kivülnézet,boss harcok,más karakterekkel folyatott beszélgetés rendszer(Dragon Age),és gyors utazás(fast travel),lopás(steal),lockpiking(zárak feltörése),és ezek az Oblivionból.

Vajon egy pár apró egyediséggel lehet-e jó egy játék.

Akik nem játszottak a fent említett kettővel biztos.De,hogy azok tudatában,hogy mindent lopott már kevésbé.Persze lesznek,akik eltöltenek vele jópár órát (hardcore gamerek),de ez a játék,akkor is összeségében a lopáson kívül nem sok egyebet mutatt.

A látványos kombók,illetve minden fegyvernél kb. más kombók viszont nagyon is dobnak a játékélményen.

A zenék...bakker,ezek is a Dragon Age-ből ismerősek nekem.Nagyon olyan hangzásuk van.

De végülis biztos nem ugyan azok,szóval...na,nem leszek gonosz,és azt mondom jók a zenék.Hangok,persze helyükön vannak.

Amiket fejleszthettek volna (amiket nem loptak),azokat meg hagyták a picsába.

Gondolok itt a menüre,illetve a játékbeli menüre,egy egyszerű,egy kicsit sem bonyolított menüt kapunk,amin minden ottvan.Mellette a karakter,és látjuk,hogy hogy áll neki az ujonnan felhúzott ruha (ez alap hogy benne legyen).

A lények,ellenségek,boss-ok.Na,erre szintén mondhatom,hogy egyediek,és kellőképpen változatossak(azért,nem mindig.).

Ha még mondhatok pozítivumot,az az,hogy a bejátszások lehet kihagyni,illetve a beszélgetéseket is,nem kell szenvedni velük,de itt megint csak van nem egy,hanem kettő negatívum is.

Az,egyik az a kő,amitők tapasztalati pontot kapunk.Van hogy már nagyban harcolok ő meg mondja a magáét.Illetve,amikor új helyre érkezünk,akkor kapunk egy kb. 10 másodperces bejátszást arról,hogy néz ki a város külseje.Emigy is látjuk,minek még oda egy bejátszás?

És jól gondoljátok nem lehet őket kinyomni.

Azthiszem minden negatívumot elmondtam,amit tapasztaltam,láttam,hallottam.

Nekem nem tetszett a játék (You Don't Say?),mert iszonyatosan lop,iszonyatosan.Méghozzá a kedvenc játékaiból,amit nem tudok csak úgy elnézni.

Ezt a játékot,nem tudom kinek ajánlani.Talán azoknak,akik szeretik a hosszú-hosszú játékokat.Rengeteg küldetés,és mellék küldetés várja a játékosokat,és egy bazi nagy világ,ami nagyobb Európánál,talán erre utalt a Big Huge Games csapat név!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://maxgames.blog.hu/api/trackback/id/tr284374018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása